Nog 43 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Cultivar Vuurwerk

Schammenkamp 108 - Rotterdam

Kies andere dealer

Vuurwerk Zuidplein

Vuurwerk kopen in Zuidplein

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Zuidplein bij Cultivar Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Zuidplein.
Cultivar Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Vreewijk, Feijenoord en Zuidplein. Ook veel mensen uit Charlois, Pendrecht en Poortugaal kopen vuurwerk bij Cultivar Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Zuidplein is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Zuidplein naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Schammenkamp 108 te Rotterdam zijn:

Na het verschrikkelijke jaar 2020 waarin wij geen vuurwerk mochten verkopen zijn we dit jaar extra vroeg om iedereen WEL van vuurwerk te voorzien!

Wacht dus niet tot het laatste moment maar bestel op tijd want OP=OP!

Openingstijden:

Woensdag 29 december van 8.00 tot 21.00
Donderdag 30 december van 8.00 tot 21.00
Vrijdag 31 december van 8.00 tot 19.00

Komt u uit Zuidplein?

Koop uw vuurwerk dan bij Cultivar Vuurwerk in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Portland, Rhoon of Barendrecht komt.