vuurwerkdealer: Bike&Scooter World

Nijverheidsweg 12 - Nieuwegein

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 30 december

Vuurwerk Schalkwijk

Vuurwerk kopen in Schalkwijk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Schalkwijk bij Bike&Scooter World. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Schalkwijk.
Bike&Scooter World is dé vuurwerkdealer voor de regio Nieuwegein, Vianen, Ijsselstein en Tull en waal. Ook veel mensen uit Houten, Vreeswijk en Heemstede kopen vuurwerk bij Bike&Scooter World.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Schalkwijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Schalkwijk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Nijverheidsweg 12 te Nieuwegein zijn:

28-12 van 08.00 tot 21.00
30-12 van 08.00 tot 21.00
31-12 van 08.00 tot 18.00
LET OP 29-12 GEEN VERKOOP (LANDELIJK)

Komt u uit Schalkwijk?

Koop uw vuurwerk dan bij Bike&Scooter World in Nieuwegein. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schalkwijk, Everdingen of Lexmond komt.