Nog 3 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Van Halteren Watersport

Westdijk 26 - Spakenburg

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Almere

Vuurwerk Almere

Vuurwerk kopen in Almere

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Almere bij Van Halteren Watersport. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Almere.
Van Halteren Watersport is dé vuurwerkdealer voor de regio Spakenburg, Spakenburg, Eemdijk en Amersfoort. Ook veel mensen uit Nijkerk, Soest en Baarn kopen vuurwerk bij Van Halteren Watersport.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Almere is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Almere naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Westdijk 26 te Spakenburg zijn:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Komt u uit Almere?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Halteren Watersport in Spakenburg. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Eeembrugge, Zeewolde of Almere komt.