Nog 263 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Van Halteren Watersport

Westdijk 26 - Spakenburg

Kies andere dealer

Vuurwerk Nijkerk

Vuurwerk kopen in Nijkerk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Nijkerk bij Van Halteren Watersport. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Nijkerk.
Van Halteren Watersport is dé vuurwerkdealer voor de regio Spakenburg, Spakenburg, Eemdijk en Amersfoort. Ook veel mensen uit Nijkerk, Soest en Baarn kopen vuurwerk bij Van Halteren Watersport.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Nijkerk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Nijkerk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Westdijk 26 te Spakenburg zijn:

Verkoop vuurwerk:
zaterdag 28 december van 09.00 - 21.00 uur
Maandag 30 december van 09.00 - 21.00 uur
Dinsdag 31 december van 09.00 - 18.00 uur

Bestellen op deze site kan nog tot
30 december 23.59 uur en profiteer
van gratis vuurwerk.

Komt u uit Nijkerk?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Halteren Watersport in Spakenburg. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Eeembrugge, Zeewolde of Almere komt.