Direct online vuurwerk kopen tot 30 december 23:59

vuurwerkdealer: Van Halteren Watersport

Westdijk 26 - Spakenburg

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Spakenburg

Vuurwerk Spakenburg

Vuurwerk kopen in Spakenburg

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Spakenburg bij Van Halteren Watersport. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Spakenburg.
Van Halteren Watersport is dé vuurwerkdealer voor de regio Spakenburg, Spakenburg, Eemdijk en Amersfoort. Ook veel mensen uit Nijkerk, Soest en Baarn kopen vuurwerk bij Van Halteren Watersport.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Spakenburg is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Spakenburg naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Westdijk 26 te Spakenburg zijn:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Komt u uit Spakenburg?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Halteren Watersport in Spakenburg. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Eeembrugge, Zeewolde of Almere komt.