Nog 119 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: KARWEI Roelofarendsveen

Lasso-zuid 21 - Roelofarendsveen

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Oud ade

Vuurwerk Oud ade

Vuurwerk kopen in Oud ade

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Oud ade bij KARWEI Roelofarendsveen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Oud ade.
KARWEI Roelofarendsveen is dé vuurwerkdealer voor de regio Roelofarendsveen, Weteringenbrug, Leimuiden en Woubrugge. Ook veel mensen uit Hoogmade, Rijpwetering en Kaag kopen vuurwerk bij KARWEI Roelofarendsveen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Oud ade is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Oud ade naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lasso-zuid 21 te Roelofarendsveen zijn:

Maandag 09-18
Dinsdag 09-21
Woensdag 09-21
Donderdag 09-21
Vrijdag 09-21
Zaterdag 09-18
Zondag 12-16

Komt u uit Oud ade?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Roelofarendsveen in Roelofarendsveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Oude wetering, Oud ade of Ter aar komt.