Vuurwerkdealer: KARWEI Roelofarendsveen

Lasso-zuid 21 - Roelofarendsveen

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Woubrugge

Vuurwerk kopen in Woubrugge

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Woubrugge bij KARWEI Roelofarendsveen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Woubrugge.
KARWEI Roelofarendsveen is dé vuurwerkdealer voor de regio Roelofarendsveen, Weteringbrug, Leimuiden en Woubrugge. Ook veel mensen uit Hoogmade, Rijpwetering en Kaag kopen vuurwerk bij KARWEI Roelofarendsveen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Woubrugge is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Woubrugge naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lasso-zuid 21 te Roelofarendsveen zijn:

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-18:00
Zondag 12:00-16:00

Komt u uit Woubrugge?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Roelofarendsveen in Roelofarendsveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Oude wetering, Leiden of Leiderdorp komt.