Nog 95 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Groenrijk de Heikant

Polderstraat 17 - Veldhoven

Kies andere dealer

Vuurwerk Wintelre

Vuurwerk kopen in Wintelre

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Wintelre bij Groenrijk de Heikant. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wintelre.
Groenrijk de Heikant is dé vuurwerkdealer voor de regio Veldhoven, Eindhoven, Steensel en Eersel. Ook veel mensen uit Wintelre, Meerhoven en Waalre kopen vuurwerk bij Groenrijk de Heikant.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Wintelre is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wintelre naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Polderstraat 17 te Veldhoven zijn:

Open van:
maandag van 11:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag van 09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag van 09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag van 09:00 t/m 18:00 uur
Vrijdag van 09:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag van 09:00 t/m 17:00 uur
Zondag van 12:00 t/m 17:00 uur

Komt u uit Wintelre?

Koop uw vuurwerk dan bij Groenrijk de Heikant in Veldhoven. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Strijp, Gestel of Valkenswaard komt.