Vuurwerkdealer: Makado vuurwerk

J.F. Kennedyplein 9 - Purmerend

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Edam

Vuurwerk kopen in Edam

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Edam bij Makado vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Edam.
Makado vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Middelie. Ook veel mensen uit Edam, Volendam en Monnickendam kopen vuurwerk bij Makado vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Edam is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Edam naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de J.F. Kennedyplein 9 te Purmerend zijn:

Komt u uit Edam?

Koop uw vuurwerk dan bij Makado vuurwerk in Purmerend. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Lipendam, Broek in waterland of Katwoude komt.