Nog 15 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Makado vuurwerk

J.F. Kennedyplein 9 - Purmerend

Kies andere dealer

Vuurwerk Katwoude

Vuurwerk kopen in Katwoude

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Katwoude bij Makado vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Katwoude.
Makado vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Middelie. Ook veel mensen uit Edam, Volendam en Monnickendam kopen vuurwerk bij Makado vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Katwoude is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Katwoude naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de J.F. Kennedyplein 9 te Purmerend zijn:

Komt u uit Katwoude?

Koop uw vuurwerk dan bij Makado vuurwerk in Purmerend. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Lipendam, Broek in waterland of Katwoude komt.