Nog 19 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Metselaar Hollandscheveld

Zuideropgaande 57 - Hollandscheveld

Kies andere dealer

Vuurwerk Alteveer

Vuurwerk kopen in Alteveer

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Alteveer bij Metselaar Hollandscheveld. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Alteveer.
Metselaar Hollandscheveld is dé vuurwerkdealer voor de regio Hollandscheveld, Alteveer, Hoogeveen en Kerkenveld. Ook veel mensen uit Zuidwolde, Geesbrug en Noordscheschut kopen vuurwerk bij Metselaar Hollandscheveld.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Alteveer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Alteveer naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zuideropgaande 57 te Hollandscheveld zijn:

Komt u uit Alteveer?

Koop uw vuurwerk dan bij Metselaar Hollandscheveld in Hollandscheveld. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Slagharen, Nieuwlande of Elim komt.