Nog 24 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Multimate Van Maris

Dijkwelsestraat 36 - Kapelle

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Wemeldinge

Vuurwerk Wemeldinge

Vuurwerk kopen in Wemeldinge

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Wemeldinge bij Multimate Van Maris. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wemeldinge.
Multimate Van Maris is dé vuurwerkdealer voor de regio Kapelle, Biezelinge, Goes en S Gravenpolder. Ook veel mensen uit Kruiningen, Yerseke en Wemeldinge kopen vuurwerk bij Multimate Van Maris.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Wemeldinge is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wemeldinge naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dijkwelsestraat 36 te Kapelle zijn:

28-12-2018:
08.30u tot 20.00u

29-12-2018:
08.30u tot 20.00u

31-12-2018:
08.30u tot 17.00u


Komt u uit Wemeldinge?

Koop uw vuurwerk dan bij Multimate Van Maris in Kapelle. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Kloetinge, Krabbendijke of Kattendijke komt.