vuurwerkdealer: Metselaar Alteveer

Oosterweg 75 - Alteveer

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Linde

Vuurwerk kopen in Linde

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Linde bij Metselaar Alteveer. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Linde.
Metselaar Alteveer is dé vuurwerkdealer voor de regio Alteveer, Kerkenveld, Schuinesloot en Zuidwolde. Ook veel mensen uit Hollandscheveld, Hoogeveen en Steenbergen kopen vuurwerk bij Metselaar Alteveer.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Linde is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Linde naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Oosterweg 75 te Alteveer zijn:

Komt u uit Linde?

Koop uw vuurwerk dan bij Metselaar Alteveer in Alteveer. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Lubbinge, De stuw of Linde komt.