Vuurwerk kopen bij BestelVuurwerk.nl

Over bestelvuurwerk

WECO Vuurwerk is sinds 2010 verkrijgbaar op de Nederlandse markt. WECO Vuurwerk is van origine een Duitse vuurwerkcollectie; WECO Feuerwerk. In Duitsland is WECO marktleider op het gebied van consumentenvuurwerk, en al jarenlang een begrip. Met WECO vuurwerk beschikt u over een vuurwerkproduct geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen zoals BAM en CE.

WECO is internationaal gezien het bekendste vuurwerkmerk ter wereld, en in productie en afzet de nummer 2 van Europa. De Nederlandse collectie van WECO komt grotendeels uit eigen productie in China. Nederland is een vuurwerkland, en de consument wil graag helder siervuurwerk met een geweldige knallading. Omdat deze wensen specifiek voor Nederland gelden, is de productie van WECO Vuurwerk voor de Nederlandse markt dan ook anders dan de productie voor andere landen waar WECO verkocht word.

Verder heeft WECO nog een unieke bedrijfstak, het is namelijk een van de weinige bedrijven in Europa welke ook vuurwerkproductie in eigen land heeft. Zo worden in Duitsland de vuurpijlen, sterretjes en sommige siervuurwerkcakes speciaal door WECO voor WECO landen geproduceerd.

In het assortiment van WECO Nederland vindt u de beste siercakes, zware flowerbeds, geweldige vuurpijlen, grote vuurwerkpakketten, een diverse scala aan kindervuurwerk/categorie 1 producten.

WECO Vuurwerk, niet voor niets de No.1 van Europa!

Over Bestelvuurwerk Over Bestelvuurwerk